Affiliate Marketing Revolutie Review

De Affiliate Marketing Revolutie is een beginners cursus om te starten in affiliate marketing. Met affiliate marketing is het mogelijk om een passief inkomen op te bouwen, werken zonder werkgever en om te werken op de tijden die jij wilt!

Wil jij starten in affiliate marketing? Een extra inkomen opbouwen? Een eigen online business opbouwen? Lees dan de rest van mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie.

Meer over Affiliate Marketing

Voordat ik verder ga met mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie wil ik eerst nog iets meer vertellen over affiliate marketing zelf. Misschien hoor je er nu pas voor het eerst van. Wat is affiliate marketing precies?

Met affiliate marketing verkoop je producten van andere mensen. Per verkoop ontvang je een commissie. Jij bent als affiliate marketeer de tussen persoon tussen de eigenaar van een product en de koper. En als jij zorgt dat een koper het product bij jou website koopt dan verdien jij daar een commissie mee.

Om producten van anderen te verkopen meld je je eerst aan bij een affiliate netwerk. Via zo’n netwerk kun jij je eigen persoonlijke link maken. Deze link bevat een tracking en zo kan het systeem zien als een bezoeker via jouw website een aanschaf doet.

Affiliate marketing is de manier om een passief inkomen te creëren. Het internet werkt 24/7 voor je door. Zo kun je zelfs als je slaapt geld verdienen.

Starten in affiliate marketing kan al heel erg simpel. Het eerste wat je nodig hebt is een domeinnaam en een hosting. Dit kun je al realiseren voor een klein bedrag per maand. Daarna is het aan jou om je website op te bouwen en hier producten op te gaan verkopen. Hoe je dit doet, kun je leren met de Affiliate Marketing Revolutie.

Online Marketing
Mogelijkheden in affiliate marketing

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie in een cursus over affiliate marketing. De Affiliate Marketing Revolutie is volledig online te volgen. Dit in de vorm van een videocursus. De video’s laten precies zien wat jij moet doen om te beginnen in affiliate marketing. Elke video is te pauzeren dus je kunt alles zelf stap voor stap mee doen.

In het begin van de training krijg je eerst nog iets meer informatie over affiliate marketing. Ook krijg je video’s die wat meer motivatie gericht zijn. Ik raad je zeker aan om ook deze volledig te kijken. Deze vind ik zelf naast alle informatie ook erg nuttig.

Ook leer je in de video’s hoe je affiliate marketing kunt toepassen op je website. Alle instructies zijn erg duidelijk en je kunt ze stap voor stap volgen. Aan het einde van de cursus heb jij het begin van je eigen website online staan!

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Deze vraag is wat mij betreft eigenlijk overbodig. Maar in mijn research kwam ik toch mensen tegen die zich afvroegen of de Affiliate Marketing Revolutie en daarmee ook Jacko Meijaard betrouwbaar zijn.

Het antwoord mag dan ook duidelijk zijn. Ja, de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard zijn betrouwbaar. De cursus leert jou precies wat je moet doen om te beginnen in affiliate marketing. Later in mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie zal ik screen shots delen waarop je kunt zien hoe de cursus eruit ziet.

Ook is Jacko Meijaard een tijd geleden geïnterviewd door het ad. In het interview verteld Jacko meer over hoe zijn leven eruit ziet. Ook lees je hoe affiliate marketing zijn leven heeft veranderd. Nieuwsgierig naar het interview?

Lees hier het interview van het AD met Jacko Meijaard >>

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is voor mensen die willen starten in affiliate marketing. De cursus is volledig gericht op beginners. Als één van de volgende dingen jouw aan spreekt, dan is deze cursus precies wat jij nodig hebt!

affiliate marketing revolutie review - money
 • Een passief inkomen
 • Financiële vrijheid
 • Leren hoe je zelf een website start
 • Toepassen van affiliate marketing op je website
 • Niet meer voor een baas werken
 • Een inkomen naast je huidige baan

Hoe ziet de cursus eruit?

Zoals ik je al eerder verteld bestaat de cursus volledig uit video’s. In de video’s wordt niet alleen verteld wat je moet doen maar ook kun je alles op het scherm zien gebeuren. Bijvoorbeeld je website de juiste instellingen geven of hoe je berichten moet plaatsen.

Met deze cursus kun je kiezen of je je website gaat maken met Marketheme of met WordPress. Het verschil hier tussen zit in het gemak. Marketheme is een thema in WordPress gemaakt. Dit thema is door het team van Jacko ontworpen speciaal voor affiliate marketing. De instellingen staan allemaal al voor je ingesteld en het is heel erg simpel om je website hiermee op de bouwen.

Marketheme betaal je maandelijks voor. Het is geen verplichting om dit bij de cursus aan te schaffen.

Ook kun je kiezen om zelf je website in WordPress te maken. Deze optie is een stuk goedkoper. Je betaald dan namelijk alleen voor je domeinnaam en hosting. WordPress kun je vervolgens gratis installeren. Alles moet je daarna ook zelf alles indelen. Dit zal je meer tijd kosten dan Marketheme maar het is wel goedkoper.

Hieronder zie je hoe Affiliate Marketing Revolutie is opgebouwd. De modules bestaan uit de volgende onderwerpen.

 • Bekijk dit eerst
 • Inspiratie en Motivatie
 • Starten met affiliate marketing
 • Website inrichten
 • Hoog scoren in Google
 • Website live zetten
 • Puntjes op de i
 • Afronding
affiliate_marketing_revolutie_deel_1
Een overzicht van de modules in de Affiliate Marketing Revolutie

Daarnaast krijg je ook instructies voor het maken van een website met WordPress. In de onderstaande afbeelding zijn deze vakken zwart met grijs. Daarna krijg je als allerlaatst nog een onderdeel over teksten uitbesteden. Zo kun je een tekstschrijven inhuren om voor jou te schrijven. De onderwerpen voor een website met WordPress zijn als volgt.

 • Je website zonder Markettheme
 • WordPress goed instellen
 • Google is je vriend
 • Geld verdienen met je website
 • The money is the list
 • Leads scoren
 • Teksten uitbesteden
affiliate_marketing_revolutie_deel_2
Een overzicht van de instructies om je website met WordPress te maken

Modules

zoals je hierboven hebt kunnen zien en lezen bestaat de cursus uit verschillende modules en instructies. Per module krijg je verschillende video’s met informatie. Meestal is dat één onderwerp per video.

In de onderstaande afbeelding heb ik een screenshot gemaakt van de eerste module. Per onderwerp is er een video gemaakt met informatie en instructies. In de video kun je ook letterlijk zien hoe je dingen moet doen. Je kunt video’s ook tussendoor pauzeren als je alle stappen tegelijk mee wilt doen.

Elke module bestaan uit verschillende onderwerpen die met de module te maken hebben. Bij elke module krijg je opnieuw video’s met de informatie die nodig is om te starten in affiliate marketing. In module 1 komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie
 • Wat is affiliate marketing
 • Aanmelden bij Daisycon
 • Welk product ga je promoten?
 • Domeinnaam registreren
 • Domeinnaam geregistreerd
 • Marketheme
 • Website toevoegen in Marketheme
affiliate_marketing_revolutie_module_1
Affiliate Marketing Revolutie Module 1

Forum

Als je beslist om de cursus te gaan volgen dan krijg je ook toegang tot het forum. Op het forum zitten alleen mensen die ook dezelfde cursus hebben aangeschaft. Het forum is ideaal als je vragen hebt of als je graag iets wilt delen. De berichten zijn ingedeeld per onderwerp. Zo kun je heel selectief zelf alles doornemen wat jij interessant vind.

forum affiliate marketing revolutie
Forum Internet Succes Gids

Op de onderstaande foto zie je hoe het forum eruit ziet. Bij de rode blokjes zie je precies hoeveel nieuwe berichten er staan die je nog niet hebt gelezen. De 10 K club krijg je alleen toegang tot als je ook coaching bij Jacko volgt. Hier wordt een groot bedrag voor gevraagd. Zoals je kunt zien heb ik hier niet voor gekozen. Uiteindelijk zul je toch alles zelf moeten doen.

Het forum is te vinden op internetsucccegids.nl. Dit is ook de site waar je de videocursus kunt volgen. Inmiddels heeft het forum al meer dan maar liefst 10.000 leden! In de onderstaande video zie je meer van het affiliate marketing forum.

Affiliate Marketing Revolutie Forum

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is het gezicht achter de Affiliate Marketing Revolutie. Zelf is hij al jong begonnen in affiliate marketing. Hij is gestopt met zijn studie in journalistiek en is in de plaats hiervan begonnen met affiliate marketing. Iedereen verklaarde hem voor gek. Een opleiding was nodig en er was maar weinig vertrouwen dan hij het ver ging schoppen in Affiliate Marketing.

Jacko_Meijaard - Affiliate Marketing Revolutie review
Jacko Meijaard

Nu ongeveer 10 jaar verder is hij één van de grote spelers in de affiliate marketing wereld. Hij heeft het bereikt om een volledig online inkomen op te bouwen. Een inkomen wat waarschijnlijk een stuk hoger is dan jij en ik bij een werkgever ooit kunnen verdienen. Hiermee is hij niet meer afhankelijk van een baan of werkgever.

Hij is zelfs zo groot gegroeid dan hij niet alles meer zelf doet. Hij heeft een team om zich heen voor hem werkt. Jacko Meijaard is een mooi voorbeeld wat je kunt bereiken als je in affiliate marketing begint. En vooral ook eigenlijk wat de mogelijkheden zijn als je niet opgeeft.

Jacko Meijaard is eigenaar van veel verschillende websites. Onder andere internetsuccesgids.nl. Deze website is de website die iedereen van hem kent. Daarnaast runt hij zelf ook affiliate websites met andere onderwerpen.

In de onderstaande video verteld Jacko zelf iets over zijn verhaal en hoor je ook verhalen van mensen die met Jacko werken. Op de achtergrond zie je de 10K club klantenborrel. De meetings liggen op dit moment een beetje stil door de corona situatie maar hopelijk start dit in de toekomst weer op.

Jacko Meijaard en wat klanten zeggen over Jacko Meijaard

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is mijn beginpunt geweest in Affiliate Marketing. De videocursus heeft mij geholpen om daadwerkelijk een start te maken. Zonder deze cursus had ik er nooit achter gekomen hoe simpel het is om een website te starten. Iets moeilijker is het daadwerkelijk verkopen maken op je website.

De concurrentie is vrij groot. Verwacht dus niet dat het een snel geld verdienen methode is. Wel is het een manier om passief inkomen te krijgen. En dit inkomen kun je eindeloos uitbreiden. Uiteindelijk is het realistisch dat jij een inkomen kunt creëren wat hoger is dan bij een werkgever. En dit vanuit je eigen huis.

Zelf ben ik enorm blij dat ik de start heb gemaakt het deze cursus. Door middel van de video’s is het voor iedereen mogelijk om te starten. Je kunt letterlijk kopiëren wat er in de video’s wordt gedaan. Later zul je wel nog meer bij moeten leren als je één van de grote spelers wilt worden in deze markt. Maar de cursus geeft je genoeg om een goede start te maken en van daaruit kun je weer verder!

Hieronder zet ik de voor- en nadelen nog even op een rijtje.

Voordelen

 • Geen eigen product nodig
 • Ook geen eigen voorraad van producten nodig
 • Je verdient geld met elke verkoop die je maakt
 • Starten in affiliate marketing hoeft niet veel te kosten
 • Geen technische kennis nodig om te starten
 • Financiële vrijheid
 • Geld verdienen terwijl je zelf iets anders het doen bent

Nadelen

 • Het is geen snel rijk worden methode
 • Scoren met je website in Google is een langzaam proces
 • De cursus is niet uitgebreid genoeg om snel een grote speler te worden in deze markt
 • Het zal tijd kosten om alles goed op te starten

Wat zeggen anderen over Jacko Meijaard en de cursus?

Natuurlijk wil ik je een eerlijk en compleet beeld aan te geven over Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie. Daarom ben ik research gaan doen naar ervaringen van anderen. Een paar van deze ervaringen wil ik met je delen in de onderstaande video’s!

De Ervaring van Heiko
Noortje over haar persoonlijke ervaring
Ervaring van Thijs

Wat kost Het?

Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie kopen? Begin vandaag en krijg 80% korting. De cursus is nu tijdelijk voor maar 47 euro aan te schaffen!

Maak hier gebruik van deze aanbieding! >>

De aanschaf is eenmalig en hierna heb je levenslang toegang tot de cursus en tot het forum. Alle video’s kun je zo vaak kijken als je wilt. Als je informatie opnieuw wilt bekijken dan kan dat dus altijd.

Bij twijfel? Er geld altijd een niet goed geld terug garantie. Deze kun je gewoon gebruik van maken als het toch tegen valt of niet is wat je verwacht. Hoewel ik deze kans erg klein acht. Alle informatie over deze cursus is allemaal te vinden in mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie.

Is het je geld waard?

De Affiliate Marketing Revolutie is zeker je geld waard. De cursus kost eigenlijk helemaal niet zoveel. Het geeft je een goede basis om te starten in affiliate marketing. Voor maar 47 euro leer je hoe je zelf een website start en online zet. Voor een website laten maken ben al snel een hele hoop meer kwijt. En dan weet je zelf niet eens hoe de instellingen werken.

De keuze voor WordPress of Marketheme is heel persoonlijk. Mijn advies; ‘Heb je een klein budget?’ Begin dan zelf in WordPress. “Vind jij gemak belangrijker dan budget?” Gebruik dan Marketheme.

Ook kun je nog kiezen voor coaching van Jacko. Ik weet inmiddels wat deze coaching in houd en als ik eerlijk ben is het veel geld voor te weinig persoonlijke coaching. Als je kiest voor de coaching krijg je nog wel een stuk meer modules met meer informatie. Deze zijn wel erg waardevol. Alleen de coaching zelf is maar matig.

Ik krijg dit volledig mee omdat een vriendin van mij de coaching wel heeft aangeschaft. Maar ook dit is persoonlijk. Ik heb ook iemand anders gehoord die juist wel weer heel erg tevreden is. Zo zie je maar dat ervaringen voor iedereen wisselend kunnen zijn. Je kunt altijd een gratis coaching call aanvragen als je benieuwd bent naar deze coaching.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

affiliate marketing revolutie review
 • De methode van Jacko Meijaard van 0 naar 7500 per maand
 • Laat het internet voor je werken
 • Passief inkomen opbouwen
 • Zelf bepalen wanneer je op vakantie gaat
 • Eigen baas over hoe jij je dagen in deelt!

Ik hoop dat al je vragen zijn beantwoord in mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Laat een reactie achter onder dit bericht met je vraag of opmerking!

Plaats een reactie