Sport en Bewegen

Sport en Bewegen is één van de onderdelen die mee kunnen spelen in persoonlijk groei. Je kent het vast wel. Dat voldane gevoel nadat je lekker actief bent geweest? Als je regelmatig actief bent zul je steeds beter in je vel gaan zitten.

Tijdens sporten en bewegen maakt je lichaam adrenaline en endorfine aan. Met de adrenaline zul je alles volhouden. Door de endorfine ga je jezelf beter voelen. Dit is een gelukshormoon wat de hersenen aanmaken op het moment dat je in beweging bent.

Daarnaast is sport en bewegen enorm goed voor je gezondheid. Regelmatig bewegen kans de kans op ziektes enorm verkleinen. Daarnaast is het ook goed voor je weerstand. Zorgen voor een goede gezondheid is ook een onderdeel van persoonlijke groei.

Het is niet gelijk zo dat je hiervoor de marathon hoef te rennen. Elke dag een half uur of uur wandelen valt hier ook onder. Als je meer wilt gaan bewegen, raad ik je vooral aan om iets te gaan doen wat je leuk vind. Op deze manier hou je het veel makkelijker vol. Zo kun je er een levensstijl van maken en wordt het uiteindelijk een gewoonte.

Op deze pagina vind je product reviews over sport- of bewegingsprogramma’s. Ook geef ik je informatie over sport en bewegen in het algemeen. Ik hoop dat je met deze informatie de manier van sport en bewegen vind wat bij jouw past!

Blogs & Reviews

Droog trainen protocol vrouw

Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

Wil jij blijvend vetverlies? Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen richt zich op afvallen met behoud van spiermassa. Meer lezen

afvallen_met_krachttraining_of_cardio

Afvallen met krachttraining of cardio?

Kun je het beste afvallen met krachttraining of cardio? Een uitgebreid antwoord hierop vind je in dit artikel! Meer lezen

testoplan_review_natuurlijk_presenteren_nl

Het Testoplan

Het 11-stappenplan om op een natuurlijke manier je testosteron te verhogen! Lees meer

hoe_lang_duurt_spiermassa_opbouwen

Hoe lang duurt spiermassa opbouwen?

Hoe lang duurt het om spiermassa op te bouwen? Wat moet je doen voor zoveel mogelijk groei? Meer lezen